Ndërtim

Lura sh.p.k. company continues the successful stories in the construction sector for decades and moves towards a bright future by serving customers and putting at the center of every project the partnership with associates and customers. Examples are our success are our ambitious projects like Lura 1,2,3 and soon Petrela Residence and Lura 5 Tourist Resort.

v2 04 P
Picture18

Projektim

Nepermjet nje skuadre te perkushtuar, me pervoje e pasion te vazhdueshem per te projektuar ofrojme projekte cilesore ne kohe. Vleresojme emocionet e çdo klienti qe zgjedh endrrat t’i realizoje me ne. Nuk kemi zëvendësues, sepse ne mendojmë ndryshe. Kohën kemi në krah, vlerat në mendje, ty në çastet më magjike të ideimit.

Turizëm

Ne synojmë të ofrojme një dimension të ri të luksit dhe relaksimit. Gjithmonë duke synuar krijimin e përvojave unike përmes shërbimeve tona për klientët tanë. Sjellim energjinë e diellit dhe të ujit, në një përqafim magjik që ngroh ditët e netët tuaja. Mundesh vetëm të na duash!

v2 04 P
Picture18

Agjensi Imobilare

I japim shtysën e duhur botës suaj në një mënyrë tjetër, pranë dëshirës dhe lumturisë së qenies. Çdo shtëpi është ndryshe. Zgjerojmë me ju gëzimin e një jete plot të reja dhe sfida. Ji gati të prehesh në zemrën e bregdetit!

Infrastrukturë

Infrastruktura transformon komunitetet dhe është qëllimi ynë kryesor që ne të projektojmë infrastrukturë të krijuar për të zgjatur ne kohe. Me nje staf te kualifikuar dhe me eksperience disa vjecare operojme ne Shqiperi fale perkushtimit dhe cilesise qe ofrojme.

v2 04 P
Picture18

Energy

Një ekspertizë tjetër e kompanisë sonë energjitika. Ofrojme sherbimet tona jo vetem ne projektim dhe ndërtim te hidrocentraleve por edhe ne sigurimin e nje mirëmbajtje të vazhdueshme për të zgjeruar funksionalitetin e tyre.

sqAlbanian