Create With Heart Lura 5 is going to take you back in time when humans and nature
had a genuine connection unlike anyhting else.
Learn More
Build With Mind
We Build Your Dream Keep the whole family comfortable with building construction. We
provide 24/7 emergency water extraction services in Los Angeles.
Order Now With Passion

Let’s Build
Your Dream Together

Lura sh.p.k eshte nje kompani shqiptare e krijuar ne gusht te vitit 1991 me nje experience 30 vjecare ne fushen e ndertimit te objekteve civile, industrial, turistike, infrastruktures, kulturore dhe me histori suksesi ne qytetet e Tiranes, Durresit, Lezhes dhe Shkodres.

Ndërtim

Lura sh.p.k. company continues the successful stories in the construction sector for decades and moves towards a bright future by serving customers and putting at the center of every project the partnership with associates and customers. Examples are our success are our ambitious projects like Lura 1,2,3 and soon Petrela Residence and Lura 5 Tourist Resort.

Projektim

Nepermjet nje skuadre te perkushtuar, me pervoje e pasion te vazhdueshem per te projektuar ofrojme projekte cilesore ne kohe. Vleresojme emocionet e çdo klienti qe zgjedh endrrat t’i realizoje me ne. Nuk kemi zëvendësues, sepse ne mendojmë ndryshe. Kohën kemi në krah, vlerat në mendje, ty në çastet më magjike të ideimit.

Turizëm

Ne synojmë të ofrojme një dimension të ri të luksit dhe relaksimit. Gjithmonë duke synuar krijimin e përvojave unike përmes shërbimeve tona për klientët tanë. Sjellim energjinë e diellit dhe të ujit, në një përqafim magjik që ngroh ditët e netët tuaja. Mundesh vetëm të na duash!

Agjensi Imobilare

I japim shtysën e duhur botës suaj në një mënyrë tjetër, pranë dëshirës dhe lumturisë së qenies. Çdo shtëpi është ndryshe. Zgjerojmë me ju gëzimin e një jete plot të reja dhe sfida. Ji gati të prehesh në zemrën e bregdetit!

Infrastrukturë

Infrastruktura transformon komunitetet dhe është qëllimi ynë kryesor që ne të projektojmë infrastrukturë të krijuar për të zgjatur ne kohe. Me nje staf te kualifikuar dhe me eksperience disa vjecare operojme ne Shqiperi fale perkushtimit dhe cilesise qe ofrojme.

Energy

Një ekspertizë tjetër e kompanisë sonë energjitika. Ofrojme sherbimet tona jo vetem ne projektim dhe ndërtim te hidrocentraleve por edhe ne sigurimin e nje mirëmbajtje të vazhdueshme për të zgjeruar funksionalitetin e tyre.

Puno me Lura Group

Nderto Projektin Tënd

Shikoni disa nga

Projektet Tona

Projektet Tona

blank image

Construction, Design, Real Estate, Turizëm

Mövenpick Hotel Lalez

blank image

Construction, Design, Real Estate, Turizëm

AQUA by Lura Resort

blank image

Construction, Design, Real Estate, Turizëm

Lura 3

blank image

Construction, Design, Real Estate, Turizëm

Lura 2

blank image

Construction, Design, Real Estate, Turizëm

Lura 5

blank image

Construction, Design, Agjensi Imobilare

Kompleksi Petrela

30

VJET
EKSPERIENCE

54

Ekspertë
Profesionistë

200

Projekte të
Suksesshme

2000

Klientë
Të Kënaqur

Lajmet e fundit

sqAlbanian