Lura 2

Projekti: Lura 2
Investitori/Ndertuesi: Lura SH.P.K
Data e Fillimit te Ndertimit: 2012
Faqja e internetit: www.lura2.com

E Pozicionuar ne Gjirin e Lalezit, Lura 2 eshte nje Kompleks Turistik, Rezidencial dhe Hotelier i projektuar me vemendje te vecante duke respektuar natyren e peisazhin por njekohesisht duke ofruar ndertime cilesore per klientet e saj.

 

Ky kompleks ofron objekte te tipologjive te ndryshme duke filluar nga vila individuale e deri tek ndertesa kolektive te cilat perfshijne apartamente pushimi te dimensioneve te ndryshme. Nder pikat me atraktive te kompleksit por edhe per zonen jane Aqua Beach Bar dhe Aqua Bar Restaurant te cilat ofrojne sherbim cilesor, ushqim te shijshem dhe atmosfere te ngrohte.

 

Se fundi pjese e kompleksit vjen dhe hoteli me i ri me 5 yje Movenpick Aqua Hotel per te ofruar pushime te paharrueshme ne Bregdetin Adriatik.