Mövenpick Hotel Lalez

Projekti: Mövenpick Hotel Lalez
Investitori/Ndertuesi: Lura SH.P.K
Data e Fillimit te Ndertimit: January 25, 2018
Faqja e internetit: www.example.com

E Pozicionuar ne Gjirin e Lalezit, Lura 2 eshte nje Kompleks Turistik, Rezidencial dhe Hotelier i projektuar me vemendje te vecante duke respektuar natyren e peisazhin por njekohesisht duke ofruar ndertime cilesore per klientet e saj.