Lura 3

Projekti: Lura 3
Investitori/Ndertuesi:  Lura SH.P.K
Data e Fillimit te Ndertimit: 2013
Faqja e internetit:  www.lura3.com

Lura 3 eshte nje Kompleks Turistik, Rezidencial dhe Hotelier i pozicionuar ne Gjirin e Lalezit, ne Bregdetin Adriatik. Ky kompleks ofron objekte residenciale te tipologjive te ndryshme duke filluar nga vila individuale e deri tek ndertesa kolektive te cilat ofrojne apartamente pushimi te dimensioneve te ndryshme si dhe ambjente sherbimi dhe rekreative te cilat ne funksion te ketij kompleksi.